El president del Grup Municipal del PP, Josep Bou, posarà en coneixement de la Fiscalia de Barcelona el cas de l’incendi del seu vehicle i també les amenaces assegura que ha rebut durant els últims mesos. En un comunicat, Bou ha exposa que recorrerà a la justícia “en els propers dies”.

El popular va denunciar dissabte a través de les xarxes socials que li havien cremat el cotxe i va adjuntar una foto del vehicle completament calcinat. Poc després, però, els Mossos d’Esquadra van determinar que el vehicle havia tingut una avaria mecànica fortuïta i que no es tractava d’un incendi intencionat. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat a Josep Bou que “rectifiqui i demani disculpes per les greus insinuacions” que ha fet. Assegura que “un càrrec públic no hauria de generar falses alarmes ni difondre notícies falses”.

En el comunicat, Bou assegura que els Mossos d’Esquadra es van posar en contacte amb el regidor “hores després” que la premsa publiqués les conclusions de la investigació. En aquesta conversa, afirma, la policia va reconèixer que només havia fet dues inspeccions oculars al vehicle. També afirma que l’informe de la policia continua sent confidencial i que ni ell mateix, com a afectat, l’ha pogut consultar.

Josep Bou denuncia haver rebut amenaces

El president del Grup Municipal del PP també vol informar a la justícia sobre les amenaces “de tot tipus” que ha rebut durant els últims mesos. Unes amenaces que sembla que ha rebut a través de les xarxes socials, però que també, segons ell, han anat més enllà, amb danys materials al seu vehicle, com vidres trencats, rodes punxades, ratllades a la carrosseria o el trencament de la llum davantera. De fet, des del grup popular també asseguren que també l’han amenaçat amb danys al seu domicili, a les seves empreses i als seus treballadors.