Josep Bou ha insistit que el document que s’ha fet públic aquest divendres que el vincula amb l’antic partit d’extrema dreta Fuerza Nueva és fals. El candidat del PP ha reconegut que el noi jove que apareix en la fotografia és ell, però ha negat que la sol·licitud d’afiliació al partit sigui real. Preguntat pels periodistes en un acte de campanya a Ciutat Meridiana, ha assegurat que la signatura que hi apareix ni tan sols s’assembla a la seva.

“Jo agafo una fotografia seva [de la periodista], la poso en un paperet, signo amb una signatura que no és seva —perquè la meva és bastant diferent— i vostè també és de Fuerza Nueva. És bastant lleig el que m’han fet a mi”

En la compareixença, Bou ha insinuat que es tracta d’un muntatge i ha assegurat que des que es va presentar com a candidat per a aquestes eleccions municipals del 2019 ha rebut tot tipus de comentaris.

“El PP té amics i gent que no són tan amics. Potser puc ser perillós perquè dic les coses clares, perquè no tinc pèls a la llengua, perquè el que hagi de dir ho dic en defensa del bé comú de Barcelona”

Els documents publicats pel diari digital Tot Barcelona no són els primers que relacionen el candidat popular amb Fuerza Nueva. Al desembre, es van fer públics altres arxius, entre els quals hi havia la llista de militants del partit d’extrema dreta, en què apareixia Bou.