Josep Bou

En un gest de joc net, el líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha felicitat Daniel Sirera després que el partit l’hagi ratificat per unanimitat com a candidat a les eleccions municipals del maig del 2023. “No tinc cap dubte que faràs una gran feina, Dani”, ha escrit Bou en una piulada. Sirera prendrà el relleu de Bou, que aquest estiu va renunciar a tornar a liderar la llista del PP a Barcelona per discrepàncies amb la direcció del partit a Catalunya.

En el tuit, l’encara president del Grup Municipal del PP es posa a disposició del nou candidat del partit “per a tot el que necessiti” i li desitja “molta sort”. Josep Bou també l’anima a “rescatar Barcelona després de vuit anys de decadència”. Amb el nomenament de Daniel Sirera, caldrà veure què farà ara Bou. L’octubre passat, a betevé, va dir que no acabarà el mandat a l’Ajuntament i que deixarà el càrrec abans de les eleccions municipals.

En les municipals del maig, Daniel Sirera té el repte de millorar els resultats que Josep Bou va fer en les eleccions de l’any 2019. El PP va registrar aleshores el pitjor resultat amb només dos regidors. El nou candidat del PP va ser regidor a l’Ajuntament de Barcelona entre el 1996 i el 1999, va ser diputat al Parlament durant 15 anys i va liderar el partit entre el 2007 i el 2008. En l’actualitat és director de Gabinet del president del PP a la Comunitat Valenciana.