El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha assegurat que “les dones són més simpàtiques que els homes” en l’atenció al públic. En un acte per celebrar el 8-M amb l’associació Mujeres en Igualdad, Bou ha explicat que dels 70 treballadors que té la seva empresa, el 80 % són dones perquè “s’ho han guanyat”. “Que ningú no s’ho prengui malament, però vostès —les dones— són l’alegria i venen més que nosaltres”, ha afirmat.

Bou ha explicat que els dos càrrecs directius de la seva empresa estan ocupats per dones mentre que a l’Ajuntament representen el 32 %. Per això, ha assegurat que si governa “arrencarem el populisme”, el qual ha acusat “d’enganyar i prometre-ho tot”. “Farem allò que sabem fer els empresaris: ser pragmàtics”, ha afegit. El candidat del PP ha dit que com a empresari aposta decididament per la “plena igualtat entre homes i dones” en salaris i oportunitats.

“Els homes ens administrem pitjor”

En el mateix acte, Josep Bou ha assegurat que “els homes ens administrem pitjor que les dones”. El candidat del PP ha afirmat que els homes tenen potser “una mica més d’enginy i bravura” però ha afegit que a l’hora d’administrar-se ho fan pitjor. “Hi ha mestresses de casa que s’administren millor que els empresaris”, ha dit Bou, que ha assegurat que no en té cap dubte perquè té una esposa.

Dones encaputxades han intentat boicotejar l’acte

Una trentena de dones han accedit al recinte de Can Deu per aturar la celebració de la xerrada organitzada per Mujeres en Igualdad. Han aparegut encaputxades i cridant consignes feministes abans que comencés l’acte, que comptava amb Josep Bou i Dolors Montserrat. Una parella d’agents dels Mossos hi han intervingut i les manifestants han abandonat el centre cívic.