Josep Bou ha visitat aquest dissabte les discoteques del Port Olímpic que l’Ajuntament té intenció de tancar després d’expedientar-ne tres per incompliments en matèria de seguretat. El candidat del PP ha criticat que el consistori vulgui tancar els locals definitivament perquè, segons ell, es perdrien 1.500 llocs de feina i, a més, ara mateix estan en “una zona on no molesten als veïns.”

“Si tanquem aquests establiments, el jovent i els estrangers aniran a altres locals on sí que hi ha veïns i, aleshores, sí que tindrem problemes”

Bou ha titllat l’alcaldessa, Ada Colau, de ser una aixafaguitarres i l’ha acusat d’actuar per la seva ideologia: “Sembla que tingui mania a crear riquesa”, ha criticat l’alcaldable. A més, ha suggerit a Colau que augmenti la presència de la Guàrdia Urbana en aquesta zona si vol evitar alguns problemes.

Sobre els incompliments en seguretat, Bou ha dit que cal fer inspeccions des de l’Ajuntament i enviar un requeriment als locals perquè apliquin les mesures correctores corresponents, “però no tancar”. Si no fan cas, el candidat del PP a l’alcaldia en aquestes eleccions municipals ha reconegut que caldria sancionar-los. Precisament, el govern municipal va explicar que tant a Pachá, Shoko com Carpe Diem ja se’ls va obrir un expedient administratiu el 2016 perquè els equips musicals no s’ajustaven a la normativa de terrasses.