El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha esclatat contra el partit pels mals resultats a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F. En una entrevista a TVE, Bou ha demanat dimissions —sense dir noms— i ha amenaçat de plegar si en dues setmanes no hi ha “canvis immediats” al PP. “Hi ha persones amb noms i cognoms que haurien de sortir immediatament del partit; o surten ells o surto jo, perquè si no no tirarem endavant”, ha sentenciat.

“Hi ha persones amb noms i cognoms que haurien de sortir immediatament del partit; o surten ells o surto jo, perquè si no no tirarem endavant”
Josep Bou, president del Grup Municipal del PP

El dirigent popular creu que els tres diputats que el PP va treure a les eleccions del 14-F van ser “proporcionals a la feina feta”. Josep Bou considera que el partit va fer mala campanya i ha recriminat que no se’l tingués en compte en cap acte electoral. També ha lamentat que no se’l posés a les llistes. Bou no ha concretat qui hauria de dimitir, però ha dit que no és problema d’Alejandro Fernández, sinó de “més avall”.

“Em vaig adonar que no em volien”

Les relacions de Bou amb el PP ja fa mesos que estan tensionades. L’any passat, a betevé, va admetre malestar dins del grup municipal per unes destitucions que va fer. Costa veure junts Bou i el regidor Óscar Ramírez (president provincial del PP), que tenen equips per separat. A l’entrevista a TVE, el líder popular ha explicat que va tenir molt suport a les municipals del 2019 però que l’endemà “em vaig adonar que no em volien”. “No vull marxar del PP, però el que no faré és perdre el temps”, ha afegit Bou, que troba a faltar el suport del president del partit, Pablo Casado.