El regidor del districte de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha deixat en mans dels Mossos d’Esquadra que tornin les “fan zone” per a aficionats allunyades del centre, tal com demanen alguns veïns de la plaça Reial. “Jo el que faig és remetre’m al que ens diguin els Mossos d’Esquadra. Si consideren que són quelcom interessant i que pot servir, nosaltres no ens hi negarem“, ha assegurat Rabassa en declaracions a betevé.

Rabassa ha afegit que es tracta d’un problema d’ordre públic difícil de gestionar. “A mesura que passen les hores i la ingesta d’alcohol, va sent més complicat de gestionar“. El regidor també ha reiterat que l’interès municipal és que els aficionats “estiguin la mínima estona possible a Ciutat Vella” i que no diran que “no” al que les forces de seguretat proposin.

Alguns restauradors demanen papereres i lavabos portàtils

Qui no veu amb tan bons ulls allunyar els hooligans del centre són alguns restauradors. “Nosaltres també tenim un benefici de tot això”, explica la responsable del Greenco a betevé. En aquest cas, proposen que l’Ajuntament habiliti papereres i lavabos públics per evitar imatges com les de dijous, 16 de febrer. Llavors, els aficionats del Manchester United van deixar la plaça Reial plena de brutícia i fins i tot van increpar alguns veïns.