El portaveu de Junts a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí i Galbis, tampoc no es descarta per a les primàries que el partit ha de fer per triar candidat a les eleccions municipals del 2023 després de la retirada d’Elsa Artadi. Tot i que no ha verbalitzat explícitament que vulgui ser cap de llista, se suma a les declaracions que la líder del grup, Neus Munté, va fer aquest cap de setmana, en què també va dir que “quan algú s’estima la ciutat, no es pot descartar res”.

De fet, Martí ha apuntat que la resposta de Munté és “absolutament lògica” i ha afegit que “cap dels companys del grup municipal no renunciem a res; estem aquí per servir i fer el canvi a Barcelona”. El portaveu de Junts ha dit que tot l’equip que fa anys que treballa al consistori “estem compromesos amb la nostra formació política i amb Barcelona i volem una ciutat millor”. Per això, ha afirmat que està “a disposició del projecte polític”.

Estem compromesos amb Junts i Barcelona, cap dels companys no renunciem a res, estem aquí per fer el canvi
Jordi Martí, portaveu del Grup Municipal de Junts

Just el dia en què el nom de Miquel Iceta ha sonat com a possible candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona —segons ha publicat ‘El Periódico’ de fonts del PSOE—, Jordi Martí ha qualificat el socialista Jaume Collboni de “candidat feble, no segur i que genera dubtes a casa seva” perquè van apareixent noms per rellevar-lo. Aquest dilluns al migdia, el mateix ministre Iceta ha descartat rotundament la possibilitat de ser cap de llista.