Jordi Martí (BComú) al bàsics

El regidor de Presidència i Pressupostos, Jordi Martí, compareixerà dilluns, 11 de maig, per donar explicacions i respondre a les crítiques per la cancel·lació del concert Barcelona, ens en sortirem, que s’havia de celebrar dissabte,  com a “homenatge a la ciutadania” i a la gent que ho ha donat tot per combatre el coronavirus. La compareixença serà durant la Comissió de Presidència, Drets de la Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció, que es farà per videoconferència a partir de les 11 h del matí.

L’anunci es produeix cinc dies després que l’oposició en ple demanés la compareixença de l’alcaldessa, Ada Colau, per donar els detalls de la cancel·lació de l’esdeveniment. ERC, Junts per Catalunya, Ciutadans i el PP van adreçar un escrit a alcaldia en què sol·licitaven informació sobre els procediments de contractació i les despeses previstes per al concert.

Colau va anunciar dissabte passat a través de les xarxes socials la cancel·lació de Barcelona, ens en sortirem. Ho va fer després del degoteig de baixes de diversos artistes que hi havien de participar, després que se sabés l’Ajuntament hi destinava un pressupost de 200.000 euros. Entre els que van anunciar que no hi participarien hi havia grups com Txarango, Els Catarres, Stay Homas, Sopa de Cabra, Lildami, Clara Peya i Sílvia Pérez Cruz.