El president del Grup Municipal del PSC Jordi Martí vol crear un moviment que reculli les diferents sensibilitats de l'esquerra per recuperar així el govern de la ciutat. Martí ja està pensant en aquesta nova fórmula de cara les primàries del PSC, diu que per tornar a l'alcaldia el 2015 no n'hi ha prou amb les sigles del partit. JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "El PSC no tornarà a guanyar les eleccions el PSC solet, ha d'haver-hi una opció que trenqui fronteres i hem de ser capaços de presentar-nos a les eleccions dde manera que la gent interpreti que hi ha un moviment que aplega molta més gent que el que avui significa el congrés del PSC." Martí considera que el PSC fa temps que no té projecte per a la ciutat. Qualifica d'error el Fòrum de les cultures, però creu que la ciutat continua tenint un ADN d'esquerres per això creu que si no guanya les properes eleccions de 2015 caldrà obrir la porta a un nou lideratge... JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "Si perdem serà culpa nostra i és difícil d'imaginar que si perdem, com jo la responsabilitat me l'autotribueixo, doncs que pugui continuar, se'm fa difícil. Ara, les circumstàncies poden canviar molt." Martí diu durant aquest mandat farà una oposició "propositiva" però crítica. No tanca la porta a acords puntuals però sí que qualifica de difícil el suport del PSC al pla d'actuació municipal, el programa de govern de Xavier Trias.Martí. JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "El que va destil·lant les decisions que van prenent l'Ajuntament tenen més a veure amb els populars que amb nosaltres i el PAM també transmet això." Martí posa com a condició del suport del PSC al PAM que el govern faci marxa enrere amb la nova política d'escoles bressol. Una gestió que segons Martí pot posar en risc la seguretat dels nens. JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "No pot ser que amb els mateixos recursos el sistema pugui incorporar 900 criatures més sense que la qualitat se'n ressenteixi, i amb criatures d'aquestes edats fins i tot que la qualitat se'n ressenteixi i per tant nosaltres a això no només no hi podem donar suport sinó que ens sembla una barbaritat." Martí diu que CiU no té un rumb clar per a la ciutat i que això afectarà Barcelona de cara al futur.

Segons Jordi Martí, Barcelona té un ADN d’esquerres i el PSC s’ha de reinventar per tornar a connectar amb la ciutadania. El president del grup municipal critica que el partit fa temps que no té projecte per a la ciutat i creu que ens els darrers anys s’han comès errors, com el Fòrum de les Cultures.

Pel que fa a les relacions amb CiU, Martí afirma que el PSC fa una oposició crítica però “propositiva” i posa com a condició del suport al PAM el fet que el govern faci marxa enrere amb la nova política d’escoles bressol. Martí considera que CiU no té un rumb clar per la Barcelona i que això afectarà el futur de la ciutat.

En aquest enllaç podeu accedir a l’entrevista completa al president del Grup Municipal del PSC.