(ACN) El candidat de Barcelona És Capital – Primàries, Jordi Graupera, celebra haver arribat al dia de les eleccions sense “intermediaris clàssics”. Graupera ha subratllat que no han necessitat els “poder fàctics” de la ciutat ni intermediaris de partits per explicar les seves idees als barcelonins. Així mateix, ha fet una crida perquè els ciutadans votin a per canviar “tota l’agenda del país”.

El candidat ha afirmat que, en el seu cas, si ell arriba a poder governar, obrirà un nou espai polític i ha assegurat que en aquestes eleccions els barcelonins decidiran què volen fer “amb la capital del país els pròxims 30 anys”.

D’altra banda, Graupera ha dit que la seva candidatura ha aconseguit mantenir l’espai polític que han anat guanyant, uns dels objectius que tenien com a partit. Ha apuntat que volien que “cada mil·límetre” que conquerissin no pogués ser “arrabassat”. El candidat a l’alcaldia ha votat a tres quarts de deu del matí a l’Agència Catalana de Residus, acompanyat de la seva dona i les seves filles.