Jordi Graupera aspira a ser una veu decisiva en l’Ajuntament que resulti de les eleccions municipals del 2019. El filòsof i periodista és un dels 65 candidats a les Primàries Barcelona que es faran entre el 14 i 23 de desembre i assegura que si les guanya presentarà candidatura a l’alcaldia “peti qui peti”. Graupera pronostica que en el proper mandat hi haurà un consistori molt fragmentat i que caldrà pactar. Per això, s’erigeix com un actiu de l’independentisme en la taula de negociacions.

“Si guanya Manuel Valls volem ser en el pacte per fer-lo fora”, ha afirmat Graupera. L’aspirant a candidat a l’alcaldia ha dit que si guanya Ada Colau i pacta amb ERC, ell vol ser una oposició que expliqui “com es venen la ciutat”. “Si guanya Ernest Maragall i prefereix Colau a l’independentisme, caldrà una veu que expliqui què està passant”, ha sentenciat.

En bus per “la Barcelona que no es veu”

Jordi Graupera ha organitzat aquest divendres una ruta en bus a “la Barcelona que no existeix i que volem que existeixi”. El candidat a les primàries independentistes ha dut unes 50 persones al polígon industrial Torrent de l’Estalella, a un pont sobre el riu Besòs i a la zona Fòrum. Graupera ha dit que aquesta zona “no es veu” i que li manca habitatge, feina, comerços, equipaments i zones verdes.