El candidat de Barcelona És Capital a l’alcaldia, Jordi Graupera, confia que entrarà a l’Ajuntament. Després de les últimes enquestes, que li auguren uns resultats de fins a dos regidors, l’alcaldable ha dit que “ni les enquestes no poden negar” que “som un moviment que no para de créixer”.

Jordi Graupera

Graupera ha acomiadat la campanya electoral des de la sala Bikini de Barcelona, on ha defensat que la seva llista és un moviment independentista “ancorat en la decisió popular i no en els interessos per tocar poder”. També ha reivindicat que el seu programa ha estat el més “participatiu”.

Graupera promet presentar-se a les pròximes municipals

L’alcaldable ha promès que es tornarà a presentar als pròxims comicis municipals. “En quatre anys guanyarem les eleccions a Barcelona”, ha dit Jordi Graupera. Ha lamentat “la precarietat, la degradació i l’augment del preu del lloguer” a Barcelona i ha apostat per impulsar “la creativitat” i donar veu a la ciutadania. També ha reclamat que Barcelona sigui “una gran capital mundial i no una província al servei d’altres interessos”.

En el míting de Barcelona És Capital hi han participat també els membres de la llista Adrià Alsina, Anna Arqué, Diana Coromines Marià Vila. La candidata que tanca la seva llista i també número tres a la llista de JxC a les europees, Clara Ponsatí, ha enviat un missatge de suport gravat en vídeo.