(ACN) El director general de Mediapro, Jaume Roures, ha confirmat aquest dilluns que l’exconseller d’Interior Joaquim Forn s’incorporarà al departament legal de la productora. S’ocuparà de tot el que fa referència al dret públic, segons ha explicat el mateix Roures en declaracions a Catalunya Ràdio. La Junta de Tractament de la presó de Lledoners va acordar la setmana passada que Forn pogués sortir del centre cinc dies a la setmana durant 12 hores i mitja.

Divendres ja s’havia anunciat que Joaquim Forn podria sortir de la presó en aplicació de l’article 100.2. En aquests últims dies també han pogut sortir altres presos del procés com Jordi Cuixart, Jordi Sànchez o Carme Forcadell.

Artadi: “L’empresa té sort de comptar amb ell”

La líder de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha dit que Mediapro “té la sort de comptar” amb Joaquim Forn com a treballador. La que va ser número dos de Forn a les municipals ha recordat, però, que “segueix estant a presó, sent un pres polític i represaliat injustament”. Artadi ha agraït la col·laboració d’empreses que faciliten als presos del procés “tenir una vida més normal dins la gran injustícia”.