joaquim forn al bàsics

Joaquim Forn no formarà part de la llista de Xavier Trias per a les eleccions municipals 2023 a Barcelona. L’exregidor i exconseller ho ha confirmat en una entrevista a la cadena SER Catalunya. Assegura que “independentment de si estava inhabilitat o no“, ha tornat a la seva feina professional, allunyada de la política. Forn diu que no sap què passarà en el futur però descarta “ser a les llistes de Trias de manera immediata”.

Ara bé, ha afirmat que té tot el seu suport i que l’ajudarà en tot el que pugui, perquè creu que “és un gran candidat”. Joaquim Forn ha afirmat que ell ja ha cobert una etapa durant els 17 anys que va estar com a regidor a l’Ajuntament.

Els noms confirmats de la llista de Trias

En el moment de presentar-se com a candidat, a mitjans de desembre, Trias ja va parlar dels números dos i tres: Neus Munté i Jordi Martí Galbis, actuals presidenta i portaveu del Grup Municipal de Junts a l’Ajuntament, seran les persones de més pes de la candidatura. Trias també comptarà amb l’actual regidor Joan Rodríguez.

Fa pocs dies Trias va dir que treballa en la llista i ha presentat altres noms que l’acompanyaran a les eleccions municipals 2023. Se sumen a la candidatura els exconsellers Damià Calvet, Ramon Tremosa i Victòria Alsina, tot i que encara no tenen un número assignat.