Joan Rodríguez serà el nou regidor de Junts de l’Ajuntament de Barcelona, després de la renúncia d’Elsa Artadi, fins ara líder del Grup Municipal de Junts al consistori. Rodríguez, que ocupava el número nou de la candidatura a les eleccions municipals del 2019, és el següent de la llista després que la periodista i diputada al Congrés Pilar Calvo hagi renunciat a incorporar-se com a regidora al consistori.

Rodríguez ha apuntat que “comença una nova etapa al servei de la ciutat” en un tuit al seu compte personal. El fins ara número nou a la llista de Junts el maig del 2019 era coordinador de la Federació de Barcelona de Junts i coordinador del grup municipal.

El nou regidor afegeix que seguirà treballant “braç a braç pel projecte que tant necessita Barcelona” amb Pilar Calvo, fins ara número vuit de la llista, que ha acordat, amb el partit a Barcelona i la resta de regidors de Junts, seguir com a diputada per Barcelona al Congrés.

Dilluns a les 11.30 h, els regidors de Junts faran una roda de premsa per explicar la nova organització del grup municipal, així com les iniciatives que defensaran a les comissions de plenari previstes per a dimarts i dimecres.

El canvi de rumb en el futur polític d’Elsa Artadi va arribar de forma totalment inesperada, ja que va ser la primera candidata proclamada per a les municipals del 2023.

Més d’una dècada treballant a l’Ajuntament

Rodríguez és el coordinador del Grup Municipal de Junts a l’Ajuntament. Treballa al consistori des de fa 11 anys, on també ha estat conseller del districte de l’Eixample (2011-2019) i, anteriorment, assessor del regidor d’aquest mateix districte (2011-2015).