Joan Ramon Riera ha pres possessió del càrrec de regidor del PSC a l’Ajuntament de Barcelona aquest dijous en substitució de Marga Marí Klose, que va renunciar al maig per motius de salut. Riera assumirà la regidoria d’Infància, Joventut i Persones Grans i es posarà al capdavant del districte de les Corts. També assumirà la presidència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

En l’acte de presa de possessió, Joan Ramon Riera ha dit que pren la responsabilitat “amb il·lusió i ganes” com quan es va afiliar al PSC perquè “la política és un molt bon motor de canvi”. El nou regidor ha revelat una conversa amb la seva mare, que li va demanar que acabi el mandat amb les mans netes. Ell li va respondre: “Acabaré amb les mans brutes de treballar”. Riera ha estat conseller del districte de l’Eixample i en aquest mandat ha estat el cap de gabinet del tinent d’alcalde Albert Batlle.

El nou regidor del PSC ha provocat canvis en l’organigrama municipal. El fins ara regidor de les Corts Xavier Marcè, també socialista, passarà a pilotar el districte de Nou Barris. Riera ja s’ha estrenat aquest dijous en la sessió setmanal de la Comissió de Govern.