El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni (PSC), s’ha pronunciat sobre el conflicte laboral a betevé, després de l’acomiadament de 12 treballadors i l’eliminació dels programes ‘Àrtic’, ‘La família Barris’ i ‘La cartellera’. “Com a govern municipal estem en permanent contacte amb el Consell d’Administració, que és qui té la responsabilitat de gestionar l’empresa”, ha valorat Collboni en una roda de premsa sobre l’acord d’horaris comercials.

Quan es van conèixer els acomiadaments, el Comitè d’Empresa de betevé va emetre un comunicat en què va demanar la implicació de l’alcaldessa, Ada Colau, i també de Jaume Collboni per readmetre els treballadors afectats i sol·licitar “interlocutors vàlids” en la negociació del conveni. El líder socialista ha respost que “poden estar tranquils i convençuts que hi ha comunicació amb tots els grups sobre l’evolució d’aquesta qüestió”.

Collboni ha evitat entrar “al detall” de la situació de betevé “per respecte a les persones assistents” a la roda de premsa sobre horaris comercials i ha acabat la intervenció assegurant que “seguim molt de prop” la situació del mitjà públic.