El primer tinent d’alcalde i candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, no és partidari de seguir augmentant espai per a més superilles a l’Eixample. En una entrevista a Catalunya Radio, ha afirmat que “convertir tot l’Eixample en un parc és impossible” i que “això és obvi i de sentit comú”. Creu que has de poder “arribar en taxi a casa teva si tens un problema”.

Ara bé, Collboni s’ha mostrat partidari de continuar tirant endavant polítiques de pacificació i diu que seguirà impulsant projectes que ens ajudin a reduir la contaminació. Considera, però, que aquesta pacificació ha d’anar acompanyada de més transport públic i que “si tu restringeixes per una banda, has de donar l’alternativa”.

Sobre la possibilitat de fer pagar les motos per aparcar a Barcelona, el primer tinent d’alcalde s’ha mostrat contundent: “En absolut”, ha dit. L’alcaldable del PSC diu que Barcelona “és una ciutat molt de moto” i que “cal fer de la moto una aliada de la mobilitat”.

“Si no guanyes, vas a l’oposició”

Tal com ja va fer dissabte, quan va ser proclamat candidat del PSC, Collboni ha afirmat que es presenta a les eleccions amb un objectiu: ser l’alcalde de Barcelona. Si dissabte va dir que no faria “de crossa de ningú” aquest dilluns ha fet un pas més i ha assegurat que en política, “si no guanyes vas a l’oposició”. I ha insistit: “Només em plantejo ser alcalde”.

Candidats a les eleccions municipals 2023 a Barcelona: Qui optarà a l’alcaldia?
Candidats a les eleccions municipals 2023 a Barcelona: Qui optarà a l’alcaldia?