JAUME COLLBONI, tinent d'alcalde d'Empresa, Cultura i Innovació "No es pot plantejar que el govern de Barcelona es comprometi amb res que ultrapassi el que diuen l'Estat i la Constitució. No podem reclamar a la gent que compleixi les lleis i les ordenances si el govern de la ciutat no és també el primer en complir-les."

Aquest divendres l’alcaldessa, Ada Colau, assistirà a la cimera pel referèndum convocada pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont. El seu soci al consistori, Jaume Collboni, ja li va demanar “prudència” de cara a la reunió i en una entrevista al programa ‘Bàsics BTV’ ha fet un pas més i li ha recordat que “no es podran arribar a compromisos en nom de l’Ajuntament si el conjunt del govern municipal no hi està d’acord”. “No podem reclamar a la gent que compleixi les lleis i les ordenances si el govern de la ciutat no és també el primer a complir-les”, ha conclòs Collboni.

El tinent d’alcalde d’Empresa, Cultura i Innovació ha criticat que la proposta de Puigdemont és “unilateral” i considera que en cap cas serà la solució al conflicte que viu Catalunya amb la resta de l’Estat.

Més en l’àmbit barceloní, Collboni ha descartat que el PSC se sumi a l’acord de CiU i ERC sobre les superilles i ha tancat files al costat de Barcelona en Comú.