(ACN) El tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha advertit que Barcelona “no es pot permetre” que els aldarulls “s’allarguin en el temps o siguin la norma”. Ha assegurat que la ciutat “superarà” aquesta situació que ha definit com a “complicada” i ha deixat clar que, des de l’Ajuntament, “han treballat per donar estabilitat”.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde ha recriminat que “altres poders públics no ho han fet”. Collboni també ha destacat que el “capital acumulat” de la marca Barcelona és “molt fort” i ha deixat clar que altres ciutats europees com París han passat per situacions “molt pitjors”. “Ho superarem, però, compte”, ha etzibat Collboni en la 24a Trobada d’Economia de S’Agaró, al Baix Empordà.

Collboni ha lamentat la “mala imatge” que ha patit Barcelona arran dels incidents que es van produir com a resposta a la sentència de l’1-O. Tot plegat a partir de la preocupació d’un empresari barceloní que ha participat a les jornades econòmiques que s’estan celebrant a S’Agaró i que ha portat a la població baix-empordanesa la ministra d’Indústria Reyes Maroto aquest divendres, i que tancarà la secretària d’Estat d’Economia, Ana de la Cueva.