(ACN) La tinenta d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat de Barcelona, Janet Sanz, assegura que el govern d’Ada Colau és el que més certeses dona a la ciutadania. Sanz ha retret les picabaralles polítiques en pro del consens i ha destacat els acords amb Jaume Collboni i Ernest Maragall. “La gent vol projectes”, ha puntualitzat.

En un moment d’incerteses, la gent necessita certeses i la Barcelona d’Ada Colau és la millor certesa que té la gent perquè té un projecte i un model”
Janet Sanz, tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat

Amb aquestes paraules, Sanz ha volgut contestar a les declaracions del líder dels socis de govern dels comuns, el socialista Jaume Collboni, i del candidat republicà, Ernest Maragall. Mentre el socialista, que ha estat proclamat cap de llista del PSC aquest dissabte, va assegurar que no es presentava per “ser crossa de ningú ni fer alcaldessa ningú”, el republicà va considerar que la cursa per l’alcaldia se centraria entre ell i Collboni.

“La gent està cansada de segons quins discursos i gesticulacions, i fins i tot teatre”, ha assenyalat Sanz, i ha destacat que la ciutat de Barcelona està canviant gràcies al lideratge de Colau i la capacitat d’entesa per arribar a acords per tirar endavant projectes i polítiques que beneficien el ciutadà. “S’ha arribat a acords amb Collboni i amb Maragall, perquè la gent no vol picabaralles polítiques, vol projectes”, ha dit.

Sanz destaca la feina del govern municipal

La tinenta d’alcalde ho ha dit a la festa ciutadana que s’ha fet aquest diumenge a Navas per celebrar l’inici de les obres de la tercera fase de la transformació de l’avinguda Meridiana. Com a exemple ha posat la recuperació d’un milió de metres quadrats d’asfalt en pro dels vianants i la millora de la qualitat de l’aire, i l’esforç per crear habitatge públic. “Som la ciutat que més en fa, mentre que la Generalitat està fent zero habitatges”, ha afegit.

No obstant això, ha admès que la proximitat de les eleccions municipals, que se celebraran el maig del 2023, pot fer que la situació es tensi. “Molts tindran la temptació de gesticular, dient que uns ja estan acabats, i la gent no vol això, la gent vol que treballem, que fem les coses que necessiten per viure millor”, ha dit Sanz, i ha destacat que el govern de Colau és el més capaç de liderar grans pactes.