La tinenta d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, ha agraït la feina dels serveis de neteja de l’Ajuntament. En declaracions a betevé ha assegurat: “Tenim uns serveis públic excepcionals que treballen nit i dia”. A banda de ressaltar la feina que fan, ha volgut destacar que són tantes les destrosses que es produeixen durant la nit que és difícil reposar tot el mobiliari urbà.

S’ha referit concretament als contenidors. Sanz ha confirmat que se n’han cremat prop d’un miler i que, seguint indicacions dels Serveis d’Emergència de Barcelona i Catalunya, no els reposen tots, per evitar proporcionar material per fer barricades als manifestants. Per això, demana paciència i comprensió als veïns, ja que hi ha menys contenidors en alguns barris. També han retirat alguns contenidors de runa, tan públics com privats.

A favor del diàleg amb els grups polítics

Janet Sanz s’ha mostrat a favor de parlar amb tots els grups que conformen l’Ajuntament, per tal de trobar una solució comuna. Tot i això, considera que és una problemàtica que afecta més enllà de Barcelona i que, per tant, “cal treballar des d’una perspectiva més àmplia”. Per això, ha confirmat que estan treballant amb altres institucions i alts càrrecs del Parlament, com el mateix president, Roger Torrent.