Deixa el càrrec per motius personals després de 3 anys al capdavant de Ciutat Vella. I ho ha fet acompanyada del seu equip al districte i d'amics personals que li han volgut donar suport en una compareixença pública. ITZIAR GONZÁLEZ, regidora de Ciutat Vella "Sempre vaig ser conscient que no estava acceptant un càrrec, sinó que el que feia realment era acceptar una càrrega, molt digna de dur, com és treballar per l'interés general, i el servei a la comunitat... el que mai no vaig pensar però és en que em caldria mesurar i dossificar les forces i les lluites". Itziar González ha llegit en una carta de comiat en què ha agraït l'oportunitat d'entrar al món de la política i de poder treballar a fons en el que és, a més, el districte on resideix des de fa 20 anys. Plega, diu, com un acte de responsabilitat per no poder estar al 100%. Amb tot, ha volgut fer una crida a la classe política. ITZIAR GONZÁLEZ, regidora de Ciutat Vella "Cal que tots els regidors i regidores, siguin del partit que siguin, prenguin consciència que la dimensió de la tasca pública necessita d'esperit de construcció col·lectiva. Cal superar la visió partidaria, cal deixar d'instrumentalitzar, a qualsevol preu, qualsevol problema de la realitat quotidiana dels nostres barris". JORDI HEREU, alcalde de Barcelona "Aquí no hi ha una persona que renuncia des de la feblesa, sinó des d'una enorme valentia, perquè s'ha de ser valent per afrontar els fenòmens del "mobbing", la protecció del feble, o tots els corrents de l'economia que poden utilitzar i mal utilitzar Ciutat Vella en lugar de voler-la construir". A Itziar González la substituirà el primer tinent d'alcalde, Carles Martí, que en l'últim mandat ja va ser el regidor del districte. Amb la marxa de la regidora, entra al govern Ramon Nicolau, fins ara Comissionat per la participació ciutadana i a qui proposaran per la presidència de Ciutat Vella.

Marxa demanant unitat
En un parlament emocionat, la regidora ha afirmat que la tasca pública necessita d’esperit de construcció col·lectiu i ha demanat que deixi d’instrumentalitzar-se qualsevol problema que hi hagi als barris. Itziar González ha presentat la seva renúncia irrevocable a l’alcalde, convençuda -segons ha dit- que era la seva obligació.  La regidora s’ha emocionat quan ha citat els seus companys al districte.

Carles Martí, nou regidor de Ciutat Vella
La regidora de Ciutat Vella ha estat acompanyada per Jordi Hereu, i els tinents d’alcalde, Carles Martí i Ricard Gomà, i els regidors de Gràcia i Sant Andreu, Guillem Espriu i Gemma Mumbrú. L’actual president del districte de Ciutat Vella, Carles Martí ocuparà el seu lloc a la regidoria. Mentre que l’actual comissionat de participació ciutadana, Ramon Nicolau, ocuparà el lloc com a nou edil a la sala de plens. Nicolau, que ja va ser regidor el darrer mandat, ocuparà la presidència del districte de Ciutat Vella.

Els canvis dels regidors es faran efectius el proper plenari, el 30 d’abril.