Pocs minuts abans de les tres de la tarda, els agents han entrat al recinte amb caixes i motxilles. L’actuació policial ha estat autoritzada per la Fiscalia de Tarragona i s’emmarca en l’ordre donada pel fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, a les forces de seguretat perquè intervinguin qualsevol instrument utilitzat per a la celebració del referèndum. Segons han informat fonts judicials a EFE, els agents han obtingut dades dels ordinadors de l’empresa i dels comptadors de les màquines que registren els treballs realitzats.

La Fiscalia de Tarragona ha obert diligències per investigar si aquesta empresa, localitzada en un polígon de Constantí, ha imprès fins a 7.000 papers relacionats amb el referèndum, entre els quals hi ha actes d’escrutini, segons han indicat fonts del Govern espanyol.

El delegat del Govern espanyol, Enric Millo, ha valorat l’operatiu de la Guàrdia Civil a la impremta. Ha assegurat que els cossos de seguretat “fan controls quan els consideren oportuns, i especialment en la situació actual de sentències i providències que prohibeixen explícitament col·laborar amb el referèndum“.