RICARD GOMÀ, president del Grup Municipal d'ICV-EUiA "Dit en una frase: pelotazo urbanístic no, escola pública sí. Que s'aturi aquesta operació d'especulació urbanística, que s'auturi aquesta operació d'obtenció massiva de plusvàlues privades, que s'aturi aquest pelotazo a la Maquinista."

“Dit en una frase: pelotazo urbanístic no, escola pública sí”. Així de contundent s’ha mostrat el líder d’Iniciativa, Ricard Gomà, sobre el pla d’ampliació del Centre Comercial La Maquinista, que es va aprovar de forma inicial en l’última Comissió d’Hàbitat Urbà, amb el vot a favor de CiU, en contra d’ICV-EUiA i l’abstenció de la resta de grups. Gomà l’ha qualificat “d’operació d’especulació urbanística amb plusvàlues privades massives”. Per això, el grup presentarà una proposició perquè s’aturi el pla i es garanteixi només la construcció de l’escola.

El president del Grup Municipal d’ICV-EUiA, Ricard Gomà, considera que l’operació és “un xantatge a la comunitat educativa i al teixit veïnal a canvi d’empassar-se un ‘pelotazo’ urbanístic”. El líder ecosocialista ha animat la resta de grups municipals a donar suport a la proposició per “aïllar el govern” en aquest projecte e i donar-li el mandat polític per aturar-lo.