Barcelona És Capital ha iniciat la campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig a la seu del partit -al carrer de la Llibertat, a Gràcia-. El candidat de la formació, Jordi Graupera, ha dit que un dels reptes de la formació emergent és la visibilitat. “Sabíem que cap enquesta no ens donaria representació fins a l’últim moment perquè quan diguessin que tindrem dos, tres, quatre regidors, s’obriria un tsunami de vot cap a nosaltres“, ha dit Graupera.

Ha afegit que passaria el mateix si la resta de candidats acceptessin un debat amb ell. “En el moment en què ens trobéssim Elsa Artadi, Ernest Maragall, Ada Colau, Manuel Valls i jo mateix en un debat, obriríem una via d’aigua que portaria tots els vots cap a nosaltres”, ha assegurat. Per això, els ha reptat a “baixar a parlar” amb la seva formació.

Clam a l’alliberació

El candidat de Barcelona És Capital ha descobert el cartell del partit, que inclou el lema de la campanya: “Allibera’t”. Una paraula que, segons Graupera, té múltiples connotacions: “Allibera’t d’una política que et vol fer sentir feble, de la renúncia als ideals de la independència, allibera’t d’Espanya, d’una alcaldessa que vol una ciutat provinciana, de la sensació que no tens dret aspirar a un lloc millor per viure”, ha enumerat Jordi Graupera.