Ciutadans (Cs) ha triat Barcelona per començar la campanya per a les eleccions generals del 28 d’abril del 2019, amb un acte a l’hotel Barcelona Meliá Sky. Hi ha intervingut la cap de cartell per Barcelona, Inés Arrimadas, que s’estrena com a candidata al Congrés dels Diputats, després d’haver estat diputada taronja al Parlament de Catalunya des del 2012.

En una atenció als mitjans, prèvia a l’arrencada oficial de la campanya, Arrimadas ha centrat la intervenció en dos temes: Pedro Sánchez i l’independentisme. Així, la candidata ha pronosticat que el partit pot fer història a les urnes i que queden “15 dies que Pedro Sánchez surti de La Moncloa i al separatisme se li acabi la bicoca“, ha reblat. Arrimadas, ha assegurat que el 28-A començarà “una nova etapa política” que pot suposar la fi del bipartidisme perquè “no es canviarà PP per PSOE“.

Condemna els enfrontaments a la UAB

La líder de la formació taronja també ha condemnat els enfrontaments entre estudiants i membres unionistes de S’ha acabat a la UAB. Ha dit que “estem farts que el totalitarisme separatista ataqui els constitucionalistes”.

En les darreres eleccions generals del 2016, celebrades el 26 de juny, Cs va ser la sisena força a Catalunya (s’hi trien 47 escons dels 350 que té el Congrés), amb el 10,93 % dels vots i cinc escons, quatre dels quals per Barcelona.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha obert campanya des del poble de Pedraza i en holograma des de la seu del partit a Madrid.