Ha succeït quan l’acte electoral de Vox d’aquest dilluns al Carmel ha finalitzat. El fotoperiodista David Melero ha estat identificat per dos agents de paisà de la Policia Nacional. El professional, que treballa de “freelance”, assegura que abans tant el president del partit, Santiago Abascal, com el candidat a la presidència, Ignacio Garriga, l’han increpat per uns vídeos que va publicar al seu compte de Twitter el dia anterior, en un acte de Vox a Sabadell. En aquests vídeos es veu com diversos individus agredeixen un manifestant antifeixista.

Vox ofereix una versió diferent. Segons el partit, el que ha passat és que Ignacio Garriga s’ha apropat fins al reporter per preguntar-li per un retuit que el fotoperiodista havia fet al seu compte de Twitter. Es tracta d’una piulada en què una internauta assegura que “encara teniu sort que només us tirin pedres i sorra”, referint-se als dirigents de Vox.

Unes agressions a Sabadell

Els vídeos que Melero va publicar al seu compte de Twitter es van fer virals a les xarxes socials. El fotoperiodista els va gravar diumenge, 31 de gener, en un acte de Vox a Sabadell. En les imatges s’aprecia com diverses persones fan caure i colpegen un manifestant antifeixista, i finalment agents dels Mossos d’Esquadra intervenen per aturar la batussa.