JANET SANZ, regidora d'ICV-EUiA "Només respon a les demandes del Cercle Eqüestre. I per moltes gandules que hi posi el govern municipal no resoldrà aquest problema perquè la gent sap que és un autèntic nyap." XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Amb tot el que he fet en aquest Ajuntament, mai no m'han felicitat tant com amb la Diagonal. Diu: és que a mi no m'agrada. Ho sento."

La regidora d’ICV-EUiA Janet Sanz ha criticat la recentment estrenada reforma de la Diagonal, que ha titllat de “nyap”. Sanz ha acusat l’alcalde de complir totes les demandes dels comerciants de l’avinguda però deixar de banda, en canvi, les necessitats dels usuaris i ha conclòs que “per moltes gandules que hi posi el govern municipal, no resoldrà el problema”.

Alguns dels inconvenients que ha apuntat la regidora són els problemes de mobilitat que generen els relleus dels panots o les noves parades d’autobús. Precisament, la Comissió de Mobilitat de la setmana passada va aprovar per unanimitat revisar l’accessibilitat a les parades per garantir que les persones que utilitzin cadira de rodes tinguin un espai suficient per encotxar.

Xavier Trias ha defensat la reforma -que ha qualificat d'”èxit”- i assegura que mai no l’havien felicitat tant. L’alcalde es va comprometre a estendre la remodelació fins a la plaça de les Glòries en el proper mandat.