RICARD GOMÀ, president del Grup Municipal d'ICV-EUiA "Abandona un instrument clau de regulació de la política de mobilitat i el que fa és generar una oportunitat de negoci extraordinària per un operador privat, que el que voldrà és treure rendiment, i per tant omplir la ciutat i els pàrquings de cotxes. Res més lluny dels objectius del pla de mobilitat urbana avui vigent a la ciutat."

El Grup Municipal d’ICV-EUiA demanarà a la pròxima comissió d’Economia que comparegui el govern municipal. Els demanaran explicacions pel canvi de gestió de 26 aparcaments públics per finançar la construcció de 1.000 pisos de lloguer social. Ricard Gomà critica que el consistori ha amagat darrere de l’habitatge públic la privatització dels pàrquings. Ha acusat l’equip de Trias de “regalar una oportunitat de negoci a un privat”.

El president del Grup Municipal afegeix que l’objectiu de construir un miler d’immobles “es queda molt curt”, respecte al Pla d’habitatge 2008-2016, que inclou un parc de 4.000 pisos.