JOAQUIM MESTRE, president d'ICV de Barcelona "Hi ha un pacte entre bambolines, que no es pot fer públic perquè no convé partidistament pels seus protagonistes, que és un pacte entre Convergència i Unió i el Partit Popular, que tenen una agenda compartida i que tenen un guió compartit per a aquest mandat municipal. Volen passar de puntetes perquè ara estan complicats en una guerra de banderes."

Iniciativa vol marcar les pautes per erigir-se com l’alternativa real al govern municipal de Convergència i Unió. Per això, aquest cap de setmana elaboraran un full de ruta amb què volen reforçar el partit i donar importància a les polítiques dels barris. Durant la primera sessió de la setena assemblea de la formació, el president d’ICV de Barcelona, Joaquim Mestre, ha criticat que en els dos anys de mandat de Xavier Trias s’han pres decisions allunyades de la ciutadania. També ha mostrat el seu rebuig al pacte entre CiU i el PP a l’hora de prendre decisions importants per a la ciutat.

Aquest dissabte serà el plat fort de la reunió. Es triarà la nova comissió executiva de la formació i el secretariat. A més, compareixerà el coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera.