Miquel Iceta ha parlat de la Constitució el dia de la seva commemoració. Ho ha fet tant des de Rubí com des de Canovelles, on ha estat el segon dia de campanya. El candidat socialista assegura que “algunes coses de la Constitució no han funcionat bé” i es compromet a reformar-la. “Només els que estimen de veritat la Constitució volen reformar-la”, ha sentenciat el líder del PSC.

Acte a Nou Barris

En clau més municipal, el PSC ha fet avui un altre acte de campanya a Nou Barris. Hi han participat el cap del grup municipal, Jaume Collboni, i l’exalcalde Jordi Hereu. El líder dels socialistes a l’Ajuntament, Jaume Collboni, ha dit que alguns independentistes han estat enganyats però que d’altres “van abraçar la independència per tapar la corrupció de Convergència i Unió“. Ha afegit que “han canviat de sigles, han canviat de candidats i han marxat a Brussel·les” però “no cola”.

El PSC es postula com una solució a la independència. En paraules del número cinc de la llista, Ferran Pedret, ha arribat “la fi del procés” i ara és l’hora de projectes que “uneixin”. En aquest sentit l’exalcalde i número 83 de la llista del PSC, Jordi Hereu, ha dit que els socialistes són l’alternativa a l’independentisme i, alhora, l’únic vot útil davant l’aïllament de Ciutadans.