La campanya a les eleccions municipals del 2019 arrenca a betevé. Els candidats a l’alcaldia de Barcelona participaran en el debat electoral que organitza betevé i la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), que se celebrarà al vestíbul de l’edifici Media-TIC, al 22@, ben a prop de la seu de betevé, aquest diumenge 12 de maig a les 21.45 h després que s’hagi reprogramat com a conseqüència de la suspensió d’actes del PSC per la mort d’Alfredo Pérez Rubalcaba.

El debat de Barcelona, en directe a les 21.45 h

El debat dels candidats a l’alcaldia de Barcelona es podrà seguir des de les 20.30 h a betevé, quan començarà un programa especial que farà seguiment de l’arribada dels set candidats a les eleccions per Barcelona, presentat per Sandra Mestres i Marcos Arizmendi. El debat electoral, moderat per Eva Arderius, engegarà a les 21.45 h i s’allargarà fins a les 23.45 h, quan començarà l’anàlisi de tot el que hagin dit els candidats.

On veure el debat de les eleccions municipals del 2019?

La programació especial per al debat electoral començarà a les 20.30 h. El debat de les eleccions municipals es podrà veure en directe a través de la TDT, al web i als perfils socials de betevé i ‘btv notícies’. Tota la conversa a les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram es farà amb l’etiqueta #bcnadebat.

Les cares del debat de les municipals del 2019

Els candidats dels partits amb representació a l’Ajuntament que participaran en el debat electoral seran Ada Colau (BComú), Elsa Artadi (JxC), Manuel Valls (BCN Canvi-Cs), Ernest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC), Josep Bou (PP) i Anna Saliente (CUP).