Francesc Narváez

El Consell Plenari del districte de Sant Martí ha acordat aquest dimecres proposar l’històric regidor del PSC Francisco Narváez, per rebre la Medalla d’Honor de Barcelona 2022, juntament amb la Coordinadora d’Entitats del Poblenou. Narváez és tot un símbol al districte, d’on va ser regidor 16 dels 20 anys que va ser membre del consell municipal. Es va retirar de la primera plana política el 2011.

“A Sant Martí m’hi he sentit com alcalde del meu poble”

Narváez ha agraït la seva candidatura al plenari i ha recordat la tasca com a regidor de Sant Martí. “La responsabilitat màxima d’un districte és una feina molt dura i molt maca a la vegada“, ha explicat. “Jo que vaig marxar del meu poble amb deu anys, aquí a Sant Martí m’he sentit com l’alcalde del meu poble“, ha afegit.

L’exregidor de Sant Martí ha reconegut que la seva tasca no hauria estat possible sense la participació de les entitats i associacions del districte i ha recordat que ell mateix prové del moviment associatiu.

La Coordinadora d’Entitats del Poblenou, també guardonada

El plenari de Sant Martí proposarà també per a la Medalla d’Honor 2022 la Coordinadora d’Entitats del Poblenou. La federació fa 47 anys que treballa per al barri. Des de la coordinadora han agraït també la proposta en un any molt important per al barri, ja que justament coincideix que la seva festa major arriba als 150 anys.