Hereu i Tura confrontaran projectes i idees públicament en un debat que la federació de Barcelona organitzarà l'11 de febrer en un espai encara per determinar i emès, possiblement, per un mitjà de comunicació. Uns detalls que s'acabaran de concretar la setmana que ve. A més, el PSC de Barcelona també organitzarà i finançarà 20 actes, deu per a Hereu i 10 per a Tura, a les agrupacions territorials que el partit té a cada districte. A banda d'aquesta agenda, cada candidatura podrà programar i pagar els seus actes complementaris. El pressupost de la federació és ajustat, s'ha hagut d'adaptar a aquesta nova situació i és una partida única per finançar tota la campanya de les primàries. La direcció també ha cedit a Tura i Hereu espais on poder treballar amb els respectius equips, que es confirma que estaran encapçalats pel tinent d'alcalde Jordi William Carnes en el cas d'Hereu i pel diputat Toni Comín en la candidatura de l'exconsellera. Uns equips que també ajudaran a mantenir la neutralitat a la direcció de la federació, tot i els pronunciaments individuals. Una direcció que veu aquestes primàries com una bona oportunitat per motivar els electors. El cens d'aquestes primàries, un cop ja tancat del tot, és de més de 3.400 militants i 8.600 simpatitzants, que votaran el 19 de febrer en 29 urnes distribuïdes en 10 col·legis electorals.

El PSC ha explicat avui com serà el procés de les eleccions primàries que celebrarà el partit el 19 de febrer. Entre altres aspectes, els socialistes organitzaran i finançaran 20 actes en diferents agrupacions del partit a la ciutat.  A més, cada candidatura podrà organitzar la seva agenda.

També s’organitzarà un cara a cara entre Hereu i Tura que se celebrarà l’11 de febrer. Segons ha explicat avui el PSC, els dos candidats s’han mostrat predisposats a fer el debat i la setmana vinent es reuniran per concretar-ne el lloc i les condicions.