Cobrir l’eix ferroviari que separa el barri de Sants-Badal del de la Bordeta és el pas previ per urbanitzar tota aquesta zona amb una nova rambla de 700 metres que unirà la riera Blanca amb la plaça de Sants i que inclourà una zona ajardinada. Hereu diu que aquestes obres són fonamentals per a un barri molt castigat i que ja va patir les obres de l’AVE.

CiU ha qualificat d’electoralista aquesta visita d’Hereu a les obres de Sants. Aquest grup municipal considera que l’alcalde ha incomplert la llei i els acords de la Junta Electoral central que no admet que es facin visites d’obres amb declaracions a la premsa en període preelectoral. CiU es planteja presentar una reclamació davant de la Junta Electoral perquè consideren que s’ha fet un ús partidista de l’Ajuntament.

Pel que fa a l’altra exigència d’Hereu al Ministeri de Foment, la que té a veure amb els accessos al port, l’alcalde ha dit que és una qüestió de voluntat política i que, si no es fa, el nou moll del Prat, que ha d’entrar en funcionament cap a la meitat de l’any que ve, naixerà ja completament col·lapsat.