Ho ha dit davant dels regidors que formen govern però suficientment alt com perquè arribi fins a la direcció del seu propi partit. Hereu diu que va a totes, que està disposat a jugar, a plantar cara i a enfrontar-se a unes primàries si cal, però avisa, especialment la direcció del seu partit, que la Federació de Barcelona té molt a dir en l'elecció del candidat a l'Ajuntament. Hereu ha rematat el seu discurs dient que l'avala un full de servei indiscutible i unes eleccions guanyades. També hi ha hagut missatge per a l'oposició. Es tracta de donar a conèixer l'obra de govern en un context difícil. Però Hereu no ho veu perdut. Diu que tot i la posició que li atorguen les enquestes, el seu partit guanyarà les properes eleccions municipals.

Hereu ha reivindicat la seva gestió al capdavant de l’Ajuntament i s’ha mostrat disposat a plantar cara i a enfrontar-se, si cal, a unes primàries. Adverteix a la direcció del PSC que serà la Federació de Barcelona la qui decidirà el candidat.

Jordi Hereu ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa posterior a la primera comissió de govern d’aquest curs polític. Una reunió extraordinària que s’ha convocat per analitzar les prioritats del govern en aquest final de mandat. Hereu ha demanat als regidors que es posin les piles per encarar un any difícil.