Les forces polítiques a l’Ajuntament han arribat a un acord per dedicar un carrer de la ciutat a Guillem Agulló a proposta de la CUP. Maria Rovira ha defensat que s’ha de treballar perquè Barcelona esdevingui un espai antifeixista en el marc d’una campanya en què s’expliquin els motius de la mort del jove valencià.

El comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, ha assegurat que el govern veu amb “enorme simpatia la proposició”, però ha deixat recaure la responsabilitat en la Comissió de Nomenclàtor, “que haurà de decidir seguint els seus criteris”. Vinyes també ha recordat a Rovira que a Barcelona hi ha 232 noms que esperen tenir un carrer i que ara mateix el Nomenclàtor actua amb proporcionalitat i es prioritzen els noms femenins.

Les altres forces polítiques hi han donat suport menys el PP, que s’ha abstingut al·legant que la mort del jove va ser a València, on ja té un carrer, i que no té cap tipus d’arrelament a la ciutat de Barcelona. Àngels Esteller ha condemnat qualsevol tipus de violència i intimidacions i ha carregat contra Rovira de “tenir un pensament totalitari que justifica els assassinats en funció de qui els fa”. També li ha retret que el seu grup marxés quan es va fer una declaració en el ple per la mort de Miguel Ángel Blanco a mans d’ETA.