(ACN) El candidat de Vox a la Generalitat, Ignacio Garriga, ha promès una oposició “forta i contundent, com no s’ha vist en 40 anys”. “Res no tornarà a ser igual”, ha dit aquest dilluns en la roda de premsa per valorar els resultats electorals. Garriga ha assegurat que a partir d’avui Vox començarà a escriure una nova història a Catalunya i que farà tot el possible per garantir “que no s’incompleixi cap dret”. “No tingueu cap dubte que serem l’autèntic dic de contenció contra les polítiques lliberticides del separatisme”, ha avisat.

El candidat de Vox ha tornat a agrair el suport de més de 200.000 catalans i ha reconegut que el partit assumeix “un repte”. Tot i això, ha assegurat que defensaran des del Parlament el que han estat dient al carrer. Així, exigiran, ha dit, que es posi fi al finançament a la immigració il·legal i a la inseguretat i que es garanteixi la llibertat educativa. “Lluitarem perquè el separatisme deixi de robar als catalans i per donar veu als catalans silenciats”, ha assegurat.

“No és moment de triomfalismes”

Garriga ha tornat a dir que “no és moment d’excessius triomfalismes ni alegries” perquè la segona força és ERC, “un partit que fa dos dies passejava com un heroi Otegui, responsable de molts morts, com a Vic i a l’Hipercor”, ha apuntat.

Des de l’Hotel Avenida Palace i acompanyat del president del partit, Santiago Abascal, Garriga ha afegit que tal com han fet en campanya, seguiran recorrent tots els barris de Catalunya per dir als catalans que “no estan sols” i per assegurar-los que assumeixen un “gran repte, amb moltíssima responsabilitat”.