Gala Pin

Finalment, Gala Pin ha anunciat que continuarà formant part de la llista d’Ada Colau a les eleccions municipals del maig. A la seva pàgina del Facebook ha publicat un escrit en què ha confessat que fa unes setmanes no tenia clar si repetir o no a la llista, però que ho farà per consolidar el projecte que ha iniciat amb Colau. “Estava pensant on era més útil per la meva ciutat, que és, al cap i a la fi, el que ens motiva a ser a on som” diu Pin, que reconeix que ser a l’Ajuntament suposa molta inversió d’energia i que, per això, a vegades dubta si en tindrà prou.

La regidora de Ciutat Vella confessa que troba a faltar el carrer. Però en el text explica que, després de dir en una entrevista a VilaWeb que s’ho estava rumiant, molta gent li ha fet reflexions que li han servit per prendre aquesta decisió. “Crec fermament que quan fem política per vocació ha d’haver-hi un component important d’amor, també de responsabilitat, d’esforç, però sobretot, d’amor. Per això, he decidit continuar.”

La regidora de Ciutat Vella explica que creu que és necessari consolidar el projecte de Barcelona en Comú. “Quatre anys és massa poc per afirmar canvis des de les institucions” sentencia. Pin creu que a les institucions s’hi ha d’estar de pas, però calen més de quatre anys per solidificar projectes de transformació. Per això ha decidit comprometre’s quatre anys més al projecte.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Tots els candidats a les eleccions municipals 2019 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

La llista de Colau va prenent forma

Colau anunciarà la llista definitiva per a les eleccions municipals del 2019 aquest dilluns a Sant Antoni, però ja en tenim algunes pistes. Se sap que Colau no podrà comptar amb dos dels quatre tinents d’alcalde per a la llista del 2019, després de les baixes ja confirmades de Gerardo Pisarello i Laia Ortiz. Qui sí que ha anunciat que continuarà és el tinent d’alcalde Jaume Asens, així com el regidor Eloi Badia, i sembla més que probable que també continuï Janet Sanz. L’alcaldessa tampoc no podrà comptar amb Josep Maria Montaner, que ja ha dit que no vol continuar.