Joaquim Forn

La Junta Electoral ha citat Joaquim Forn per presidir una mesa electoral a les eleccions generals del 28 d’abril. Aquest diumenge, els seus familiars han donat a conèixer que quan van rebre la citació dimecres van presentar un escrit immediatament per demanar poder sortir de la presó i poder fer de president de mesa electoral del 28-A.

El candidat a l’alcaldia de Barcelona a les eleccions del 26 de maig per Junts per Catalunya, Joaquim Forn, té complicat assistir al centre de votació, tenint en compte que està en presó preventiva des del 2 de novembre del 2017 per la causa contra el procés.

Malgrat la citació, la llei preveu que no hi hagi d’assistir. De fet, un dels motius previstos per la norma per no haver d’anar com a membre d’una mesa electoral és el d’estar empresonat.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Qui pot lliurar-se d’una mesa electoral?” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/qui-com-lliurar-se-mesa-electoral-eleccions/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]