El portaveu del grup Demòcrata ha donat suport a la petició que Cs farà en el ple d’aquest divendres per investigar l’adjudicació del túnel de Glòries, després que s’hagi confirmat que les obres tindran un sobrecost i que s’hagin fet públics diversos incidents que van afectar un dels túnels ferroviaris que creuen la plaça. “El que s’ha de fer primer és investigar, si no és que que vulguem convertir això en un espectacle”, ha dit Forn, que ha afegit que coincideix amb la resta de grups que les obres no es poden retardar més.

Proposen una comissió d’estudi sobre el tramvia

En el ple d’aquest divendres, el grup Demòcrata presentarà una proposició per crear una comissió d’estudi que determini quina és la millor solució tècnica per connectar la plaça de Francesc Macià i la de les Glòries en transport públic: el tramvia o la línia D30 de la nova xarxa de bus. “Aquesta hauria de ser la voluntat de qualsevol govern responsable que vol tirar endavant una obra de 200 milions d’euros”, ha valorat Forn.

La proposta s’inclourà en la part executiva del plenari, de manera que si s’aprova caldrà crear aquesta comissió. La intenció del grup Demòcrata és que s’avaluïn també l’estudi informatiu i el projecte executiu sobre la connexió del tramvia que Bimsa ja ha adjudicat, així com qualsevol altre estudi, informe o document encarregat per l’Ajuntament.