En Comú Podem (ECP) ha escollit l’Hospitalet de Llobregat per fer l’últim acte de la campanya de les eleccions generals de diumenge. Des d’allà, el cap de llista per Barcelona, Jaume Asens, ha denunciat el “silenci vergonyós” d’ERC quan se’ls pregunta què faran si el seu suport és necessari per a un govern “progressista” al Congrés dels Diputats.

A més, ha retret al líder d’ERC, Gabriel Rufián, que li proposés irònicament incorporar-se a ERC i li ha etzibat que “mai no podria ser a un partit que va amb la dreta”. “Mentre tu pactaves amb els del 3 % jo els posava querelles”, ha reblat.

L’opció del diàleg

Asens ha tancat la campanya electoral del 28-A reivindicant el vot a la seva candidatura perquè són “la condició “perquè el diàleg i una solució política per a Catalunya siguin possibles. “Què preferiu, una paret o un interlocutor a l’altra banda de la taula?”, ha preguntat i ha avisat que, si governa Rivera, “directament no hi haurà taula”.

La número dos de la candidatura, Aina Vidal, ha convidat a no fer cas d’aquells que clamen pel vot útil i, en lloc d’això, ha proposat a la ciutadania votar “amb il·lusió i sense resignació”.“Ja n’hi ha prou de votar amb por”, ha afegit.

També ha assistit en aquest acte de tancament, el número quatre de la candidatura, Gerardo Pisarello. Ha criticat el PSOE no haver estat capaç d’incorporar al programa electoral cap solució política per a Catalunya. També ha reiterat que En Comú Podem i Unides Podem són la garantia que els socialistes apostin per polítiques valentes. Quan Sánchez “es quedi en blanc”, ha dit, allà seran ells per recordar-li que la història “que val la pena escriure” és la de les majories socials.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]