Els pronòstics s’han complert i Ferran Mascarell concorrerà a les eleccions municipals 2019 com a número quatre de la llista de Joaquim Forn. Tot i que l’actual delegat del Govern a Madrid ja va anunciar la seva incorporació a la candidatura de Junts per Catalunya, fins aquest diumenge es desconeixia la posició concreta que ocuparia el seu nom a la llista.

Mascarell ha dit que té la convicció que amb la candidatura de JxC a les municipals guanyaran l’alcaldia de Barcelona. També ha assegurat que la capital catalana necessita “més democràcia, més justícia i més prosperitat”.

“La unitat es demostra fent-la i nosaltres hem decidit fer-la. Les persones s’han de posar al servei de les idees i nosaltres tenim una bona idea per fer d’aquesta una de les millors ciutats del món.”

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Eleccions municipals 2019 a Barcelona | Últimes notícies” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/eleccions-municipals-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Elsa Artadi, que fa tot just una setmana es va confirmar com a número dos a la llista de Joaquim Forn a Barcelona, ha assegurat que la candidatura és una unió de forces diferents i que la suma de Ferran Mascarell aporta experiència. Amb l’exconseller d’Interior Joaquim Forn en presó preventiva, tot apunta que la cara més visible de la llista serà, precisament, Elsa Artadi.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Candidats a les eleccions municipals 2019 a Barcelona: tota la llista” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Artadi diu que no a un pacte amb Colau

La número 2 de JxC aposta per un govern municipal juntament amb ERC. Elsa Artadi ha destacat l'”estabilitat” entre els dos partits al capdavant del govern de la Generalitat, i creu que aquesta bona sintonia es pot repetir també a l’Ajuntament.

Sobre la possibilitat d’un pacte amb ERC i Barcelona en Comú, Artadi ha deixat clar que Junts per Catalunya no pactarà un govern amb Ada Colau com a alcaldessa.

“No entenem per què el govern de la ciutat ha de ser diferent de la fórmula amb la qual portem governant des del 2012. No entenem per què no ha d’haver-hi un canvi a la ciutat. Un futur govern amb els comuns no és un canvi a la ciutat.”

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Calendari de les eleccions municipals del 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/quan-son-les-eleccions-municipals-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]