ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "El que hi ha d'haver és una doble resposta. A les persones que viuen, o malviuen, a les barraques, oferir-los tot el suport dels serveis socials. I, d'altra banda, impedir que aquestes barraques arrelin a la nostra ciutat, perquè a sobre afegirien un efecte crida."

Fernández Díaz ha fet aquestes declaracions en el programa radiofònic ‘Al dia’ de la COM i BTV, en què també ha abordat altres qüestions. Sobre els possibles acords amb CiU a l’Ajuntament, el líder popular ha reiterat que, en aquests moments, “no es donen les condicions per governar amb CiU”. Segons Fernández Díaz, l’objectiu del govern de Barcelona no és només sortir de la crisi sinó que “es despisten amb tesis sobiranistes”. I és per això que no hi ha possibilitat de pacte “tot i que pot haver-hi acords puntuals”.

Respecte al projecte per construir Eurovegas a Catalunya, Fernández Díaz ha afirmat que “personalment” no li agrada cap model urbanístic que estigui basat en el joc. Tot i això, considera que no es pot “rebutjar cap proposta sense conèixer-la”.