El president del grup Popular a l’Ajuntament Barcelona, Alberto Fernández Díaz, reclama una Rambla “tradicional i segura”, i acusa el govern d’Ada Colau de “no haver fet res durant aquest mandat” per recuperar-la. A través d’un comunicat, el líder dels populars a Barcelona assegura que la reforma anunciada pel govern municipal es farà amb anys de retard, i malgrat que afirma que el projecte és assumible, afegeix que “una cosa és la idea presentada i l’altra el que el govern municipal podrà aplicar”. D’altra banda, el popular aposta per millorar-ne el paviment, preservant el seu disseny tradicional.

Fernández Díaz ha retret a Colau i el seu equip d’haver deixat “degradar per la delinqüència i l’incivisme” la Rambla, i reclama que es facin accions per millorar la neteja i la seguretat de la zona, alhora que exigeix que s’erradiqui la prostitució, la venda a la manta i la venda de drogues.

A més, ha sostingut que per fer la reforma de la Rambla caldrà que hi hagi diàleg amb els veïns i comerciants, així com mantenir les activitats tradicionals de la via com són els quioscos. els floristes, les terrasses o els pintors. Al seu entendre, aquests elements són necessaris per no perdre la personalitat de la Rambla i la seva tradició.