El president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha penjat un llaç amb una bandera catalana i espanyola a la finestra del seu despatx a l’Ajuntament. Amb aquest gest, el dirigent popular vol contrarestar el llaç groc que hi ha a la façana del consistori i denunciar “l’ús partidista de les institucions amb el llaç groc independentista”.

“Defensem la neutralitat ideològica i política de les institucions, que són i han de ser de tots”, ha afirmat Fernández Díaz, que ha afegit que aquells que se senten catalans i espanyols no es quedaran de braços plegats davant d’un independentisme que “desplega llaços i estelades als ajuntaments”.

Fernández Díaz ha recordat que ell ja va desplegar una bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament durant les Festes de la Mercè del 2015 després que Alfred Bosch (ERC) hi pengés una estelada. El PP, juntament amb Cs i el PSC, han demanat en diverses ocasions a l’alcaldessa, Ada Colau, que retiri el llaç groc que penja a la façana de l’Ajuntament, que es va col·locar per acord majoritari de la resta de partits.