ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Des de que Ada Colau és alcaldessa s'han retirat les hores extraordinàries i per tant els serveis en favor de la seguretat i la convivència que presta la Guàrdia Urbana, i fins i tot veiem noves modalitats de delicte, com és que ara ja es roben fins i tot els busos turístics."

Ja ha passat gairebé un mes de les eleccions i gairebé 10 dies de l’acte d’investidura. Pel president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, temps suficient perquè el nou govern municipal, sobretot els quatre tinents d’alcalde, hagin pogut explicar les línies mestres del seu projecte. Fernández Díaz lamenta que Ada Colau “continuï en el silenci més absolut” i “s’amagui darrera de les pancartes en lloc de situar-se el capdavant del govern” per definir les polítiques comercials, turístiques i de seguretat.

De fet, ha alertat que des que governa Colau “s’han retirat les hores extraordinàries que presta la Guàrdia Urbana” i per tant, els serveis a favor de la seguretat i la violència. I ha afegit: “Fins i tot veiem noves modalitats de delicte, com és que ara ja es roben fins i tot els busos turístics”, en referència al robatori d’un vehicle aquest cap de setmana al carrer de Balmes.