El president gallec ha alertat que “Catalunya està segrestada per polítics intolerants que detesten la Catalunya real” i ha assegurat que si Albiol guanya el 21-D “aquesta tragicomèdia s’acabarà”. Davant dels membres del centre cultural gallec, Feijóo ha confiat a Albiol que torni la dignitat a la política catalana: “No sigueu motiu de bromes a la resta de parlaments autonòmics”, ha dit. A més, per a Feijóo, el procés independentista s’ha basat en falsedats: “Ens han enganyat inventants-se un fals exili i una falsa repressió”.

Les pensions catalanes, en perill

Per la seva banda, el candidat del PP ha tornat a insistir que el 21-D ha de servir per “recosir les fractures” que ha generat el govern de Carles Puigdemont, i davant d’un públic d’origen gallec, ha retret l’intent dels independentistes de “separar Catalunya d’Espanya i que hagueu de tornar amb el passaport”.

Albiol també ha apel·lat a les pensions: ha dit que estan garantides si Catalunya es manté a l’Estat, però ha advertit als jubilats que votin partits independentistes que “estan posant en risc el seu futur econòmic i el de milers de pensionistes” catalans.